KÖZÖSSÉGI

MÉDIA
KEZELÉS

  MOSTANTÓL MI KÉSZÍTJÜK A FACEBOOK ÉS INSTAGRAM POSZTJAIDAT!  

hogy mindenki azzal foglalkozhasson amihez a legjobban ért...

emoji - Mostantól mi készítjük el az Instagram és Facebook posztjaidat
Közösségi média / Facebook és Instagram posztolás

Igényesen elkészített animált szöveg, fotó és videó alapú posztokkal, storykkal pörgetjük fel a közösségi média kommunikációdat, amíg TE a vállalkozásoddal foglalkozhatsz anélkül, hogy időt pazarolnál, vagy külön alkalmazottat kellene felvenned a Facebook és Instagram posztjaid kezelésére.

A heti minimum 3 posztolást tartjuk optimálisnak, ez azt jelenti, hogy nagyjából minden másnap friss tartalom készül a közösségi média oldaladra. Ez elég intenzív ahhoz, hogy profi legyen a jelenléted. 

 

Előnyünk másokkal szemben, hogy mi teljes szolgáltatást nyújtunk. Igény szerint stock fotókat és videókat is használhatunk, de egyedi tartalmak készítését is ránk bízhatod. Legyen szó akár profi termék, enteriőr vagy hangulat fotókról, reklámvideókról.

Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk:

Alap Csomag

Heti 3db posztolás Facebook és/vagy Instagram oldalra. Számunkra biztosított fotókkal, és/vagy stock fotókkal videókkal.

90.000ft/hó-tól

Fotós Csomag

Heti 3db posztolás Facebook és/vagy Instagram oldalra. Számunkra biztosított fotókkal, stock fotókkal, videókkal

+ havi egy fotózás aminek képeit a posztokban hasznosítjuk, statikus és animált fotók formájában.

Fotós + Videós Csomag

Heti 3db posztolás Facebook és/vagy Instagram oldalra. Számunkra biztosított fotókkal, stock fotókkal, videókkal

+ havi egy fotózás és videózás, aminek anyagait a posztokban hasznosítjuk, statikus és animált fotók + rövid videók formájában.

Full Csomag

Heti 3db posztolás Facebook és/vagy Instagram oldalra. Heti 5db Story készítése Számunkra biztosított fotókkal, stock fotókkal, videókkal

+ havi kettő fotózás és videózás, aminek anyagait a posztokban és storykban hasznosítjuk, statikus és animált fotók + rövid videók formájában.

Beszéljük át az elképzeléseidethogy megismerjük a céljaidat, céged jellemzőit, elvárásaidat, és mindent, ami a munkához kell.

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!