Ingatlan VIDEÓZÁS

  HATÉKONYABB ÉRTÉKESÍTÉS PROFESSZIONÁLIS FOTÓVAL ÉS VIDEÓVAL!  

Egy videós ingatlan hirdetéssel 4x nagyobb megtekintést érhet el a hirdetési oldalakon!

***

Az utóbbi évek statisztikája egyértelműen azt mutatja, hogy minőségi fotókkal és videóval több ingatlan keresőhöz lehet eljuttatni hirdetésünket. Ennek köszönhetően, ezek az ingatlanok jobb áron és hamarabb kerülnek értékesítésre.

Az igényesség kifizetődő, egy megtérülő befektetés, amit már az ingatlanosok is felismerték. Ezért készítünk egyre több prémium minőségű videót, a legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatok kiemelt ügyfeleinek.

***

Ingatlan Bemutató Kisfilm

90-120 másodperces professzionális FHD, vagy 4K videó, zenés aláfestéssel.

(39.900 ft - 80.000ft ft)

Árainkat az ingatlan mérete és a szobák száma befolyásolja

Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk.

Ingatlan Fotó és Videó

Professzionális mozgó és állóképek

(45.900 ft -120.000 ft)

Kérj ajánlatot elérhetőségeink egyikén!

Prémium Videós és fotós szolgáltatásunk lehet más kiadása is...

Amennyiben ingatlanosra bízná az értékesítést, kiemelt partnerünk, az Otthon Centrum Gödöllői irodája átvállalja a teljes ingatlan bemutató anyag költségét.  Érdeklődni az alábbi telefonszámon:

+36704542188

Mennyi időt alatt készül el egy ingatlan bemutató anyag?

Ezt leginkább az ingatlan mérete befolyásolja, a fotó és videó együtt kb. 1-2 órát vesz igénybe, ha légifelvételeket is szeretnél akkor az tovább 20-25 perc forgatási időt jelent a helyszínen. A kész fotókat és videót, szerkesztés után, maximum 4 munkanapon belül küldjük ügyfeleinknek.

Fotó, videó, vagy 360° virtuális túra?

A fotó és videó egyformán fontos, az egyik a másik kiegészítője. Kell egy figyelemfelhívó “fő” fotó, ami miatt rákattintanak a hirdetésre, de egy igényes videó sokkal hatékonyabban tudja átadni egy ingatlan hangulatát. 

 

+ A videós hirdetések 4x több megtekintést érhetnek el és több helyen is felhasználhatóak

(pl. Youtube, Vimeo, stb.)

A 360 fokos virtuális túrák irodáknál, ipari létesítményeknél, üzlethelységeknél működnek a legjobban, ahol nem a hangulat átadása a legfontosabb, hanem a pontos bejárása a létesítménynek. Családi házak és lakások esetében az a tapasztalat, hogy még mindig sok embernek gondot okoz egy virtuális túra kezelőfelületével online bejárni egy ingatlant, és ez a fölösleges komplikáció, negatív első benyomást eredményezhet az érdeklődőknél.

bykeresztes instagram
KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS