INGATLAN BEMUTATÓ

* ingatlan videó  I  ingatlan fotó  I  ingatlan séta I  imázsfilm  I  légifelvételek  I  virtuális túra  I  drón videó  I  lakás fotó *

  HATÉKONYABB ÉRTÉKESÍTÉS PROFESSZIONÁLIS FOTÓVAL ÉS VIDEÓVAL!  

Részletgazdag felvételek, nagy felbontású HDR és panoráma képek, 4K videók a legmodernebb eszközökkel rögzítve, gyors és professzionális utómunkával. Minden esetben a maximumot hozzuk ki a megbízásból.

Ingatlan fotós és videós szolgáltatásunkat elsősorban felső kategóriás ingatlan közvetítőknek, hoteleknek, turisztikai reklámügynökségeknek és építészeknek ajánljuk. Teljes épületet bemutató anyagot készítünk, ami látványosan, az igények szerint dokumentálva és a hangulatot átadva ismerteti az ingatlan előnyeit.

***

Ingatlan Fotó

Professzionális, részletgazdag, HDR fotók

(29.900 ft -tól)

Ingatlan Bemutató Kisfilm

90-120 másodperces professzionális FHD, vagy 4K videó, zenés aláfestéssel.

(42.900 ft -tól)

Ingatlan Fotó és Videó

Professzionális mozgó és állóképek

(47.900 ft -tól)

360° Virtuális Túra Ingatlanséta

Virtuális ingatlan bejárás, fizikai érintkezés nélkül, nagy felbontású 360°-ban körbefordítható panoráma képekkel.

 (23.900 ft/kép-től)

~ Rendszeres megrendelőinknek egyedi árajánlatot állítunk össze ~

Tudtad? A videós ingatlan hirdetések 4x nagyobb megtekintést érhetnek el a hirdetési oldalakon 

Kérj ajánlatot elérhetőségeink egyikén!

Mennyi időt alatt készül el egy ingatlan bemutató anyag?

Ezt leginkább az ingatlan mérete befolyásolja, a fotó és videó együtt kb. 1-2 órát vesz igénybe, ha légifelvételeket is szeretnél akkor az tovább 20-25 perc forgatási időt jelent a helyszínen. A kész fotókat és videót, szerkesztés után, maximum 4 munkanapon belül küldjük ügyfeleinknek.

Fotó, videó, vagy 360° virtuális túra?

A fotó és videó egyformán fontos, az egyik a másik kiegészítője. Kell egy figyelemfelhívó “fő” fotó, ami miatt rákattintanak a hirdetésre, de egy igényes videó sokkal hatékonyabban tudja átadni egy ingatlan hangulatát. 

 

+ A videós hirdetések 4x több megtekintést érhetnek el és több helyen is felhasználhatóak

(pl. Youtube, Vimeo, stb.)

A 360 fokos virtuális túrák irodáknál, ipari létesítményeknél, üzlethelységeknél működnek a legjobban, ahol nem a hangulat átadása a legfontosabb, hanem a pontos bejárása a létesítménynek. Családi házak és lakások esetében az a tapasztalat, hogy még mindig sok embernek gondot okoz egy virtuális túra kezelőfelületével online bejárni egy ingatlant, és ez a fölösleges komplikáció, negatív első benyomást eredményezhet az érdeklődőknél.

bykeresztes instagram
KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS